Acteur Jeremy Renner bedankt zijn fans na ongeluk: ‘Lig in de kreukels’

0
41

Instagram Jeremy Renner

NOS Nieuws

De Amerikaanse acteur Jeremy Renner heeft na zijn ongeluk met een sneeuwvoertuig van zich laten horen. Vanuit het ziekenhuis in Nevada bedankt hij op Instagram iedereen voor de “aardige woorden”. “Ik ligt nu te veel in de kreukels om te typen, maar ik stuur liefde naar jullie allen.”

Op een foto is Renner te zien met buisjes in zijn neus, een blauw oog en schaafwonden op het gezicht. Veel Hollywood-sterren hebben het bericht geliket.

Renner werd na het ongeluk naar het ziekenhuis gebracht, waarna een woordvoerder meldde dat zijn toestand “kritiek, maar stabiel” was.

Familielid ingesneeuwd

De politie van Washoe County heeft inmiddels iets meer bekendgemaakt over het ongeluk. Renner had met zijn sneeuwschuiver geholpen om een ingesneeuwd voertuig van een familielid te bevrijden. Daarop stapte hij uit, maar omdat de machine weer ging rijden probeerde Renner terug te komen op de bestuurdersstoel. Op dat moment werd hij overreden, aldus de politie.

De Amerikaanse acteur is onder meer bekend van zijn rol als boogschutter Clint Barton in de superheldenfilms van Marvel. Ook acteerde hij in twee Mission: Impossible-films. Renner werd twee keer genomineerd voor een Oscar, voor de films The Hurt Locker en The Town.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here