Elon Musks probleem met Tesla

0
49

ANP

NOS Nieuws

Het nieuwe beursjaar is begonnen en dat wordt een belangrijk jaar voor de voormalig rijkste man op aarde, Elon Musk. Vorig jaar zag Musk, mede door zijn aankoop van Twitter en een gigantische koersval van Tesla, zijn papieren vermogen met een astronomisch bedrag van 200 miljard dollar slinken.

Tesla krijgt klap na klap op de beurs en dat is niet zonder reden, zegt Nieuwsuur-huiseconoom Mathijs Bouman in podcast De Dag. Dat heeft te maken met Musk zelf, maar ook met grotere ontwikkelingen op de elektrische automarkt. Welke kant beweegt de markt op en wat betekent dat voor de positie van Elon Musk?

Reageren? Mail [email protected]

Deze aflevering van De Dag kun je hier beluisteren. Bevalt het? Vergeet je dan niet te abonneren!

Onze podcasts:

De Dag: elke werkdag twintig minuten verdieping bij één onderwerp uit het nieuws.

Met het Oog op Morgen: elke dag een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview.

Het Beste uit het Oog: iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week.

Lang verhaal kort: elke werkdag rond vijven één onderwerp, in 5 minuten. NOS op 3 vertelt je wat je moet weten over een actueel onderwerp om het nieuws erover beter te kunnen volgen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here