Rutte gaat van haardvuur naar sneeuw

0
39

NOS

NOS Nieuws

Het was een week waarin premier Rutte veel op pad was. Hij bezocht de Amerikaanse president Biden in Washington en zat bij de open haard in het Witte Huis. Daarna vloog hij door naar de sneeuw in Davos om het World Economic Forum bij te wonen. Wat leveren die reisjes op?

Xander van der Wulp en Joost Vullings waren bij de campagneaftrap van de relatief nieuwe partij JA21. In de rubriek “De wandelgangen”, proefden ze de sfeer.

Verder was er een debat met de titel: De Staat van de Rechtsstaat. Dat kan veel kanten op, zou je zeggen en dat was ook zo.

En Mirjam Bikker heeft inmiddels de hamer in handen bij de Tweede Kamerfractie van de ChristenUnie. Hoe presenteerde zij zichzelf?

Deze aflevering van De Stemming kun je hier beluisteren. Bevalt het? Vergeet je dan niet te abonneren!

Onze podcasts:

De Dag: elke werkdag twintig minuten verdieping bij één onderwerp uit het nieuws.

Met het Oog op Morgen: elke dag een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview.

Het Beste uit het Oog: iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week.

Lang verhaal kort: elke werkdag rond vijven één onderwerp, in 5 minuten. NOS op 3 vertelt je wat je moet weten over een actueel onderwerp om het nieuws erover beter te kunnen volgen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here