Almere City zet trainer Verbeek op straat na reeks slechte resultaten

0
95

Gertjan Verbeek is dinsdag ontslagen als trainer van Almere City. De 59-jarige Verbeek stond sinds afgelopen zomer aan het roer van de club uit de Keuken Kampioen Divisie.

“Er is vanuit beide kanten veel energie gestoken in het ingezette proces, echter is de gezamenlijke conclusie dat dat nu stokt”, valt te lezen in het persbericht van de Almeerse club. Almere City meldt dat Verbeek en de directie van de club in goed overleg hebben besloten om een punt te zetten achter de samenwerking. “Beide partijen hebben er onvoldoende vertrouwen in dat dit op korte termijn kan worden omgebogen.”

“Almere City FC gaat nu op zoek naar de juiste opvolging van Verbeek. In de tussentijd neemt de huidige technische staf de honneurs waar.”

‘Sabotage’

Afgelopen seizoen werd Almere City nog vierde, maar op dit moment is de club terug te vinden op de achttiende plaats. Van de zestien gespeelde wedstrijden, verloor Almere City er negen. Vier keer werd er gelijkgespeeld en drie keer waren de drie punten voor de ploeg van Verbeek.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here