Bayern moddert maar wat aan tegen Mainz, maar doet wel uitstekende zaken

0
80

SC Freiburg, met Mark Flekken in het doel, liet de kans liggen om te stijgen naar de derde plaats in de Bundesliga. Na drie minuten werd Flekken al gepasseerd door David Raum, maar die achterstand werd al snel weggepoetst door Nico Schlotterbeck: 1-1.

Na rust kreeg Freiburg een gouden kans om drie heel belangrijke punten binnen te slepen, maar Vincenzo Grifo miste een strafschop.

Tedesco debuteert met winst, Wolfsburg weer onderuit

Domenico Tedesco, de nieuwe trainer van RB Leipzig, won bij zijn debuut op de bank in Leipzig met 4-1 van Borussia Mönchengladbach. Brian Brobbey kreeg in de slotfase een handvol speelminuten en gaf in blessuretijd een assist.

VfL Wolfsburg kreeg weer een flinke opdoffer te verwerken. De ploeg van Wout Weghorst, die midweeks ook al afscheid nam van de Champions League en als nummer vier zelfs Europees is uitegspeeld, ging met 0-2 onderuit tegen VfB Stuttgart.

Voor Wolfsburg is het al de vijfde nederlaag op rij (Champions League meegerekend), waardoor Wolfsburg (na vijf speelronden nog lijstaanvoerder in de Bundesliga) nu zelfs in het rechterrijtje staat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here