Feyenoord breekt contract met Oranje-international Wieffer open tot 2027

0
22
Mats Wieffer

NOS Voetbal

Feyenoord heeft besloten Mats Wieffer langer vast te leggen. Het contract met de 23-jarige middenvelder liep tot de zomer van 2026, maar met de nieuwe verbintenis ligt hij tot medio 2027 vast in Rotterdam.

Het is het afgelopen jaar snel gegaan met Wieffer in De Kuip. Vorige zomer maakte hij de overstap van Excelsior naar Feyenoord en drie maanden geleden stond hij voor het eerst in de basis.

Hij ontpopte zich vervolgens tot vaste kracht in het elftal van Arne Slot en werd ook opgeroepen voor het Nederlands elftal. De afgelopen interlandperiode maakte Wieffer deel uit van de Oranje-selectie en op 27 maart maakte hij tegen Gibraltar zijn interlanddebuut.

Belangrijke fase

“Ik heb al vaker gezegd dat het snel is gegaan en ook wel een beetje onwerkelijk aanvoelt soms”, reageert Wieffer, vorige week nog goed voor het winnende doelpunt tegen AS Roma, op de clubwebsite. “Met de ploeg zitten we in een hele belangrijke fase van het seizoen en dat maakt dat er weinig tijd en ruimte is om erbij stil te staan.”

Wieffer is met Feyenoord namelijk hard op weg om voor het eerst sinds 2017 het landskampioenschap weer naar Rotterdam te halen. Met nog vijf speelrondes te gaan heeft Feyenoord een voorsprong van acht punten op nummer twee Ajax.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here