‘Feyenoord staat financieel aan alle kanten schaakmat, het is verschrikkelijk’

0
111

Pierre van Hooijdonk vraagt zich af of dit geschetste scenario een grotere ramp is dan wanneer het nieuwe stadion wel door was gegaan. Vermeulen: “Het is alsof je door de hond of de kat gebeten wordt. Het stadion is gewoon veel te duur geworden. Dus dat is ook geen optie.”

Renovatie

Vermeulen ziet daarnaast nóg een probleem voor Feyenoord. “Die Kuip moet gerenoveerd worden. Dat kost tussen de 200 en 250 miljoen euro. In die jaren heb je minder capaciteit en je mag er geen Europees voetbal spelen. En bovendien: wie gaat die 200 miljoen inbrengen? Ik wens je veel plezier om dat geld te zoeken. Niemand gaat daar instappen. Je staat dus aan alle kanten schaakmat.”

“Het enige wat er nu gebeurt, is dat ze de gemeente voor het blok zetten. Daar spreken ze van de week mee. Ze gaan vragen of ze garant zullen staan voor geld dat het extra gaat kosten. Dat wordt een heel politiek spel.”

Kijk hieronder naar fragmenten over Dirk Kuijt en Wesley Sneijder in een gokschandaal, PSV-trainer Roger Schmidt en de vaste rubrieken Eindsignaal (over Leo Horn), Korte Corner (over Dirk Kuijt) en het Eredivisieweekend in vogelvlucht.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here