je hoeft nu écht niets meer te missen

0
39
Tour de France live bij de NOS

NOS Wielrennen

Meeluisteren met de ploegleiders tijdens de koers. Elke aanval of valpartij meteen terugkijken op de livestream. Deskundige analyses van kenners als Tom Dumoulin, Michael Boogerd of Marcel Kittel. Commentaar alsof je zelf in de koers zit.

En als je toch nog net even een boodschap moet doen of terugkomt van een fietsrit, dan laten wij je weten als de finale is aangebroken. Kortom, in juli hoef je bij de NOS niets te missen van de Tour de France én de Tour de France Femmes.

Van 1 tot en met 30 juli is de Tour de France elke dag live te volgen op NPO 1, NOS.nl en op NPO Radio 1.

We zijn er dagelijks live bij op televisie, waarbij tien etappes zelfs in zijn geheel te volgen zijn, van start tot finish. Het commentaar is van Joris van den Berg met als co-commentatoren Stef Clement (t/m 9 juli) en Michael Boogerd (vanaf 11 juli).

Zij worden op 23 juli afgelost door Andries Lamain en Roxane Knetemann, die de Tour de France Femmes zullen verslaan.

De uitzendtijden van de Tour en De Avondetappe vind je hieronder:

Afwisselend zullen Clement, Boogerd, Dumoulin, Kittel en Knetemann na de finish bij presentator Herman van der Zandt aanschuiven voor de analyse van de etappe. En uiteraard zullen verslaggevers Han Kock en Steven Dalebout in de tussentijd de belangrijkste renners van de dag om een reactie vragen.

‘s Avonds kun je natuurlijk ook weer inschakelen voor De Avondetappe. Dione de Graaff ontvangt bijzondere gasten aan haar tafel, die weer op de mooiste plekjes van Frankrijk (en Baskenland) zal staan.

Op Radio Tour de France zijn elke dag vanaf 14.00 uur de vertrouwde stemmen te horen van commentatoren Gio Lippens en ‘onze man op de motor’ Sebastiaan Timmerman. Henry Schut en Robbert Meeder zijn de presentatoren.

En natuurlijk kun je op NOS.nl elke dag terecht voor verslagen, reacties, achtergronden en de actualiteit van de koers in ons liveblog.

Tour Finish Alert

We hebben twee nieuwe features voor de digitale kijker. Schakel je later op de middag in via de livestream, dan kun je eenvoudig, terwijl je kijkt, de hoogtepunten die al geweest zijn terugzien.

En voor de appkijkers is er dit jaar de Tour Finish Alert. Gebruikers die dit instellen in de app, krijgen 10 kilometer voor het einde van de etappe een push-notificatie dat de finale begint.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here