Supersub Dessers bezorgt Feyenoord tegen AZ opnieuw zege in blessuretijd

0
125

Het duel was een weerzien tussen trainers Arne Slot en Pascal Jansen. Huidig Feyenoord-trainer Slot werd eind vorig jaar door AZ aan de kant gezet nadat de clubleiding erachter kwam dat hij met Feyenoord had gesproken. Assistent Jansen nam vervolgens de taken van Slot over in Alkmaar

Het Feyenoord van Slot begon fel aan het duel en kreeg direct kansen om snel op voorsprong te komen. Na slordig balverlies van Jordy Clasie kon Bryan Linssen oog in oog met doelman Peter Vindahl de fout niet afstraffen. Niet veel later schoot Sinisterra snoeihard op de paal.

De verdediging van AZ piepte en kraakte, maar brak nog niet na een vrije trap van Orkun Kökcü, een afgekeurd doelpunt van Guus Til en een schot van Jens Toornstra. Na een zeldzame uitbraak van AZ schoot Dani de Wit in de handen van doelman Justin Bijlow.

Blikjes en aanstekers op het veld

Na een knappe omhaal van Sinisterra en de daaropvolgende redding van Vindahl werd het duel enkele minuten stilgelegd door scheidsrechter Allard Lindhout. Feyenoord-supporters achter het doel gooide blikjes en aanstekers op het veld. AZ-linksback Owen Wijndal gooide een blikje terug het publiek in.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here