Ten Hag heeft keuzes te over: ‘Ajax moet portemonnee trekken om hem te behouden’

0
124

Dat geldt misschien ook wel voor de toekomst van Ten Hag. De Engelse tabloid The Daily Mirror opperde dit weekend dat Newcastle United, sinds de overname door een Saudisch investeringsfonds misschien wel de rijkste club ter wereld, zijn oog heeft laten vallen op Ten Hag en technisch directeur Marc Overmars.

“Waarom zou hij in godsnaam naar Newcastle gaan?”, vraagt Arno Vermeulen zich af. “Hij is ook hartstikke slim en bij Ajax gaan werken in de top van Nederland. Nu heeft hij daar samen met onder meer Marc Overmars en Edwin van der Sar weer Europese top van gemaakt. Waarom zou je instappen bij Newcastle? Dan zou ik wachten op City en United, clubs die al gevestigd zijn.”

Van Hooijdonk heeft de oplossing: “Ajax heeft het salarisplafond voor spelers aan diggelen gegooid en dat heeft ze succes gebracht. Nu heb je een trainer, die ze dat succes heeft gegeven. Meer betalen? Ja natuurlijk!”

Marcel van Roosmalen geeft hieronder in de rubriek Korte Corner op geheel eigen wijze zijn mening over geslaagde en mislukte panenka’s. Kijk verder ook naar de andere vaste rubrieken, Eindsignaal en Eredivisieweekend in vogelvlucht, en naar de mening van de analisten aan tafel over de toekomst van Ronald Koeman.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here