HomeSportTen Hag op z'n hoede in Dortmund: 'We kunnen een reactie verwachten'

Ten Hag op z’n hoede in Dortmund: ‘We kunnen een reactie verwachten’

Ja, Ajax-trainer Erik ten Hag verwacht een ander Borussia Dortmund woensdagavond dan het team dat in Amsterdam met 4-0 werd verslagen.

“Dit zint ze niet. Wij hebben twee weken geleden goed gespeeld, maar zij zijn een hele goede ploeg en die vindt het niet fijn om met zo’n uitslag te verliezen. We kunnen een reactie verwachten, maar daar zijn we op voorbereid”, is Ten Hag op zijn hoede tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel.

“We moeten niet onrustig worden, maar wel onze grenzen verleggen. Zij zullen ons minder aan de bal laten en wij zullen meer moeten doen om aan de bal te komen én te blijven.”

Knock-outfase

Bij een overwinning op Dortmund is Ajax al zeker van de knock-outfase van de Champions League. Een punt bij de nummer twee van Duitsland zou betekenen dat de volgende ronde de Amsterdammers alleen nog in theoretische zin kan ontgaan. Ten Hag gaat daar woensdag rekening mee houden.

“Wij spelen altijd om te winnen, zo gaan we ook de wedstrijd in. Maar natuurlijk moet je het in de eindfase soms slim spelen. Dat kan een rol gaan spelen”, doelt de oefenmeester op een mogelijke gelijke stand in de laatste fase van de wedstrijd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

spot_img